Fagforbundet Flatanger

Fagforeningas forside arkiv

Kommunikasjon på dagsorden

Medlemmer i seksjon kontor og administrasjon i de tre midtnorske fylkene samlet seg til to dager i kommunikasjonens tegn i Molde.

Åge og Sambandet i Trondheim

Stemningen sto i taket da Åge og sambandet entret scenen på hjemmebane i Trondheim tirsdag kveld.

Valgkampen startet i Midtre Gauldal

Fagforbundet Sør-Trøndelag og fagforeningene i Sør-Trøndelag oppfordrer medlemmene sine til å bruke stemmeretten. Dette skal gjøres hjennom en omfattende valgkamp over hele fylket de 4 siste ukene før valget.

AKTIVITETSPLAN OPPDATERT

pr 26. juli. Flere nye aktiviteter.

May kan bli hele Norges helsefagarbeider

Kåringen "hele Norges helsefagarbeider" er for alvor i gang. Tirsdag 21. juni ble May Furunes kåret til hele Sør-Trøndelags helsefagarbeider og er dermed Sør-Trøndelag sin kandidat i den store nasjonale kåringen.

Engasjerte pensjonister

Mange pensjonister hadde møtt fram i Hornemannsgården i Trondheim på pensjonistkonferanse. Hovedtema var boka Gull verdt, skrevet av Helge Gudmundsen.

80 medlemmer fra private barnehager samlet til fagdag

Kjente og kjære Eli Rygg var en av to foredragsholdere når Fagforbundet Sør-Trøndelag inviterte medlemmer i private barnehager til en fagdag.

LENE HAR BESTÅTT FAGPRØVEN

Vi gratulerer vår lærling i kontor- og administrasjonsfaget med fagbrevet. Fagprøven gikk strålende. Ikke bare besto Lene, men hun gjorde det med glans: Bestått meget godt!

Valgkampen startet med partidebatt

Valgkampen ble sparket i gang med en fylkesparti debatt. De fleste listetoppene møtte. De store stridstemaene ble kollektivtrafikk, fritt skolevalg og samferdsel.

Invitasjon til årets Russlandstur 1. - 9. september 2011

Fagforbundet Sør-Trøndelag har en aksjon rettet mot "Aidsbarn i Russland". Hvert år reiser vi til St. Petersburg og besøker sykehuset der disse barna bor. I den forbindelsen inviterer vi våre medlemme og andre interesserte med på tur.