Fagforbundet Flatanger

Fagforeningas forside arkiv

Livredd Rita skal tape valget (Adresseavisen 17.08.07)

Rushtidskrangel til topps i Ap: Miljøvernminister Helen Bjørnøy ble i går kalt inn på teppet til statsminister Jens Stoltenberg etter Adresseavisens oppslag i går.

Pensjonisttur 12. september 2007

Pensjonistutvalget i Sør-Trøndelag har gleden av å invitere forbundets pensjonister til tur igjen. I år går turen med hurtigruten fra Trondheim til Kristiansund, og med buss hjem igen.

Respekten for godt fagforeningsarbeid (Oss tillitsvalgte nr. 3/07)

Vi må gjøre jobben sjøl, sier nestleder i Fagforbundet Sør-Trøndelag Gunn Elin Flakne når hun blir spurt om hva hun synes om KFO sin "hjertesak"

Trondheim: For gammel til å bli undersøkt (Adressa 17.07.07)

St. Olavs Hospital og NTNU valgte å utelate 75-årige Sonie Heen Fagerli fra undersøkelsen om kvikksølvskader hos tannlegesekretærer, fordi hun er for gammel

Rapport fra lederkonferansen i juni 2007

I dagene 6.-7. juni ble det avholdt lederkonferanse for fagforeningslederne og fylkesstyret på Quality Augustin hotel i Trondheim.

Egen valgkampside på tillitsvalgtsnettet

Det er nå opprettet en underside på tillitsvalgtsnettet med valgkampstoff. Her finner du materiale som er beregnet spesielt for tillitsvalgte. Siden er ment å utfylle den åpne valgsiden i boksen til høyre (valg 2007 i Sør-Trøndelag) samt stoff på fagforbundet.no.

Stans pensjonistranet (Adresseavisen 09.05.2007)

AFP må videreføres! sier leder i LO Trondheim, Arne Byrkjeflot. Han og flere hundre personer er samlet til streik på Torvet i dag.

Ny og bedre kurs med Rita og co. (Adresseavisen 02.05.2007)

I sin 1. mai-tale på Torvet ba Fagforbundets leder Jan Davidsen befolkningen bruke stemmeretten ved høstens kommunevalg slik at de rødgrønne beholder makta i Trondheim.

Kjemper for sykehuset (Adresseavisen 02.05.2007)

Foretakstillitsvalgt Sigmund Eidem ved St. Olavs Hospital har gått i 1. mai-tog i alle de år. Han mener 1. mai er en gylden sjanse til å vise et viktig standpunkt.